Om oss

SIT Media består av to brødre som alltid har vært interessert i hjemmesider, teknologi, koding, markedsføring og design.

Ukompliserte gratis nettsider for små bedrifter

Vi tilstreber å tilby gratis nettsider til små bedrifter som ikke har ønske om eller tid til å drifte og vedlikeholde disse selv. Våre spesialområder er nettsider som konverterer besøkende til betalende kunder, nettsider som opplyser og informerer og nettsider som bidrar til rekruttering og donasjoner for ideelle organisasjoner.

Vi har ikke store selskaper som målgruppe for at vi skal ha tid til å yte markedets beste kundeservice og opprettholde rask responstid. SIT Media har ikke som mål å bli størst – vi har som mål å bli best på det vi synes er viktig.

Gratis nettsider for små bedrifter.

Tor André Sandum

Hjelper små bedrifter å gå fra null til gull på nett ved å tilby bekymringsløse gratis hjemmesider.

Ole Kristian Sandum

Alltid en Rubiks kube i hånden og noen hundre linjer kode i hodet.

Visjon, misjon og verdier

For oss er det ikke åpenbart at alle bedrifter passer sammen. Vi ønsker å samarbeide med bedrifter som har de samme verdiene som oss. Vi ønsker å føle at vi bidrar til noe større enn oss selv.

Visjon

Vår visjon er at alle bedrifter, uansett hvor små de er, skal kunne representeres på nettet med en hjemmeside som ser bra ut. Samtidig må nettsiden bidra til salg, opplysning, rekruttering eller donasjoner gjennom innhold som er tilpasset dagens digitale marked. Vi ønsker å gjøre den store plattformen som internett har blitt tilgjengelig for alle, uansett budsjett. Et åpent internett skal være for alle.

Misjon

Vår misjon er å lage pene hjemmesider som fungerer på alle enheter, uten at det koster titalls tusen på forhånd for deg som kunde. Nettsidene skal være raske, være teknisk tilpasset dagens søkemotormiljø og bidra til at bedriften lykkes med sine mål. Innhold og oppsett skal være forankret i solid kunnskap om digital markedsføring og psykologien bak hvorfor brukere foretar handlingene vi ønsker på nett.

Verdier

Alt vi gjør skal være forankret i vårt verdisett. Vi skal være ærlige og ydmyke. Vi skal dele av vår kunnskap når vi ser behovet, uten at du som kunde skal trenge å ta initiativet. Vi skal gjøre vårt ytterste for å yte service utover hva som forventes. Ikke minst skal vi ha ekte engasjement rundt hva akkurat din bedrift vil oppnå, og hvordan det vi utvikler kan bidra til at du når dine mål på nett.

Bak navnet

SIT Media består av brødrene Tor André og Ole Kristian. Førstnevnte har laget nettsider fra prepubertal alder, og er digital markedsfører av yrke. Sistnevnte lærte seg å programmere i avanserte språk ved å lese sin fars komplette videreutdanningsbind på sengekanten som 10-åring. Sammen dekker de alle kunnskapsområdene som skal til for å drive effektiv utvikling og markedsføring på nett.