Personvernerklæring

Hvilke personopplysninger vi samler inn og hvorfor

Vi samler kun inn personopplysninger hvis du gir dem fra deg på egenhånd gjennom å bruke kontaktskjemaet vårt. Opplysninger som samles inn gjennom for eksempel Google Analytics for analyse av nettsidetrafikk anonymiseres før de sendes til Google. Det kan plasseres en informasjonskapsel på din enhet som følge av dette.

Hvem vi deler dine opplysninger med

Vi deler informasjon tilknyttet kjøp av våre tjenester med DNB. Dette gjøres for å kunne sende deg faktura for betaling. Du kan lese personvernerklæringen til DNB her.

Hvor lenge vi oppbevarer opplysninger om deg

Regnskapsopplysninger oppbevares sikkert i minst fem år jrf. bokføringsloven.

Rettighetene dine når det gjelder opplysninger vi har om deg

Du kan be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.

Hvor vi sender opplysninger om deg

Opplysningene lagres i Norge. Innsending av kontaktskjema kan bli kontrollert gjennom en automatisk gjenkjennelsestjeneste mot søppelkommentarer, og noe data kan da bli sendt ut av landet til et annet EU- og GDPR-godkjent land. Denne dataen kan inneholde din IP-adresse.

Informasjonskapsler

Denne siden bruker informasjonskapsler for å gjøre din opplevelse bedre. Informasjonskapsler brukes også for å analysere trafikken og bruken av denne siden. IP-adressen din anonymiseres før den sendes til Google. Vi bruker Facebook Pixel som er en informasjonskapsel fra Facebook for å analysere bruken av vår side.